De ce nu îți mai crește părul. 5 greșeli de evitat

Te întrebi de ce nu îți mai crește părul? Ei bine, sunt anumite greșeli pe care este posibil să le faci și tu. Tocmai de aceea podoaba ta capilară nu arată așa cum ți-ai dori.

De ce nu îți mai crește părul. 5 greșeli de evitat

1. Nu mai folosi multe produse de styling. Acestea nu vor face altceva decât să îți distrugă podoaba capilară. Foarte multe femei aleg să utilizeze astfel de produse pentru a arăta bine. Însă, este indicat să le eviți și să le folosești numai atunci când chiar este nevoie. În rest, lasă-ți părul cât mai natural.

2. Evită produsele care funcționează pe bază de căldură. Dacă folosești deseori uscătorul de păr, ondulatorul sau îți îndrepți părul cu placa, atunci cu siguranță podoaba ta capilară va avea de suferit. Părul tău va începe să se usuce și să se despice. Dacă nu ai de ales și trebuie să folosești cu orice preț un astfel de produs, ai grijă, cel puțin, să selectezi temperatura minimă. Astfel te vei aisgura că părul tău nu va fi foarte afectat.

CITEȘTE ȘI: Adormi cu părul umed? Faci cea mai mare greșeală!

CITEȘTE ȘI: Remedii pentru păr uscat și deteriorat de făcut acasă

CITEȘTE ȘI: Ştiai că există 12 tipuri de păr? Acest test arată ce tip de păr ai și cum trebuie să-l îngrijești

3. Nu folosi placa de păr dacă ai părul ud. Dacă este nevoie să îți îndrepți părul, ai grijă! Nu trebuie să fie ud atunci când folosești placa. Podoaba ta capilară va fi afectată de acest obicei pe care multe femei îl au.

4. Ai grijă să nu îți rupi părul. Nu trage de el foarte tare atunci când îl descurci. De asemenea, nu te pieptăna când ai părul ud. Se va rupe podoaba capilară. Pentru a avea un fir de păr sănătos, este bine să ai grijă ce mănânci. De exemplu, consumă proteine, vitamine, zinc, biotină.

5. Nu folosi prosopul pentru a-ți usca părul. Foarte multe persoane folosesc prosopul pentru a-și suca părul. Însă este un obicei cât de poate de greșit. Asta deoarece slăbește firul de păr.

loading...
test
0
Test