3 semne zodiacale sunt foarte sensibile și nu suportă singurătatea, iar atunci când se trezesc că nu au niciun sprijin intră în anxietate.

Zodiile predispuse la depresie

ZODIA RAC. Racul își dorește în mare parte a timpului să fie singur, să poată gândi limpede, să își facă el planurile fără intervenții exterioare.

Totuși, această independență și faptul că acest semn zodiacal este legat oarecum de glie îi pot aduce în același timp cu confortul psihic și episoade depresive.

ZODIA VĂRSĂTOR. Vărsătorii sunt acești giumbușlucari ai zodiacului. Se spune că ei sunt capabili să iasă cu zâmbetul pe buze din absolut orice situație. Da, aparent.

În momentul în care vei cunoaște îndeaproape pe cineva născut în această zodie vei realiza că toate caracteristicile pe care le știai despre Vărsător sunt greșite. Doar că el suferă în tăcere și nu face o telenovelă din asta în public.

ZODIA PEȘTI. Peștii sunt acei nativi care se vor sacrifica tot timpul pentru binele celorlalți. Practic, ei consideră că acesta este rostul existenței lor: să lase de la ei pentru a le fi bine altora.

Peștii pot trece ușor peste o despărțire, dar nu vor trece cu bine niciodată dacă vor ști că fostul partener nu e tocmai fericit chiar dacă e singur sau are o altă relație.

Peștii sunt tot timpul acei oameni gata să sară în ajutor, gata să ofere un sfat bun, însă se întristează când văd că nimeni nu sare în ajutorul lor să le dea o mică îmbrățișare măcar.

Publicat de Suta Daniel

Daniel Suta - Editor senior Revista TEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.