4 zodii nu vor avea parte de o lună mai tocmai spectaculoasă, ba dimpotrivă. Trebuie încă de pe acum să pună bani serioși deoparte dacă vor să ajungă acolo unde își doresc.

Cele 4 zodii care sărăcesc în luna mai

ZODIA VĂRSĂTOR. Nativul Vărsător are obligația să fie mai chibzuit, mai stăpân pe deciziile sale, mai pregătit ca niciodată.

Acest semn de aer nu are voie să arunce cu banii în stânga și în dreapta în ultima lună de primăvară și asta pentru că ei nu se vor mai întoarce. Situația financiară va fi una destul de precară până prin luna septembrie.

ZODIA RAC. Racul pierde bani, dar câștigă dragoste. Va sta foarte bine la capitolul amoros și se va bucura de atenția persoanei iubite în luna mai.

CITESTE SI: Săptămâna celor mai grele decizii de luat – Previziuni karmice 9 – 15 aprilie 2018.

Sfatul săptămânii 9 – 15 aprilie 2018. 2 zodii, în pragul despărțirii

Cum te influențează luna în care te-ai născut îți spune chiar numerologul Mihai Voropchievici

Chiar dacă nu va mai avea suficient de mulți bani pentru capriciile sale, acest semn zodiacal va fi înconjurat de iubire și cu asta va compensa lipsurile financiare.

ZODIA BALANȚĂ. În luna mai, Balanțele au parte de o serie de probleme pe care nu le vor putea gestiona cu mulți bani.

Acești nativi vor fi nevoiți să se împrumute din toate părțile dacă doresc să le fie bine. Vor fi puși în tot felul de situații capcană.

ZODIA PEȘTI. Persoanele născute în această zodie trebuie să facă niște economii serioase, să strângă cureaua la modul cel mai serios.

Ar fi indicat să se concentreze foarte tare pe cum să facă bani de acum înainte. Trebuie să schimbe multe lucruri din punct de vedere profesional. Nu mai merge cu cârpitul, cu trăitul de pe o zi pe alta. Au nevoie de un masterplan.

Publicat de Suta Daniel

Daniel Suta - Editor senior Revista TEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.