Oamenii sunt împărţiţi în două mari categorii: oameni care sunt întotdeauna acolo pentru tine şi oameni care „te fac” doar din vorbe. Află totul despre cele mai lipsite de suflet zodii din horoscop.

Cu siguranţă ai întâlnit în jurul tău persoane care atunci când intrau într-o încăpere îţi tăiau respiraţia şi simţeai deja că nu mai ai aer. Aceşti oameni sunt nativii care deţin capacitatea de a se juca cu emoţiile şi sentimentele oricui.

Zodia sub semnul căreia s-au născut îi determină pe anumiţi oameni să pună presiune asupra psihicului uman şi să aducă în jurul lor doar lacrimi şi inimi frânte. Iată topul zodiilor lipsite de sentimente:

1. Leu. Leii sunt prin definiţie aroganţi şi superficiali. Aceşti nativi se consideră întotdeauna cu un pas în faţa celorlalţi, iar sângele lor rece îi face „să calce pe cadavre”.

2. Taur. Taurii văd aproape mereu partea goală a paharului şi de aceea încearcă să-i tortureze emoţional pe toţi cei din jurul lor. Nu pune le suflet vorbele acestor nativi.

3. Gemeni. Cunoscuţi pentru dubla lor personalitate, gemenii trec în permanenţă de la o stare la alta. Vor să aibă ei ultimul cuvânt, însă pentru a ajunge la această performanţă apelează la vorbe grele.

4. Berbec. În opinia lor, berbecii au dreptate oricând şi la orice oră. Această atitudine sfidătoare îi face pe cei din jurul lor să se lase intimidaţi şi manipulaţi.

5. Rac. Este cea mai critică persoană pe care ai cunoscut-o vreodată. O să-ţi bage „beţe în roate” de fiecare dată când o să simtă că eşti peste nivelul lor.

Publicat de Ioan Adrian

Adrian Ioan - Redactor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.