Cristina Demetrescu, Minerva și Mihai Voropchievici vin cu cele mai interesante predicții astrologice pentru luna iulie. Astrologii au citit în stele și ne oferă câteva informații despre ce ne așteaptă luna următoare.

Horoscopul lunii iulie: Concluziile Cristina Demetrescu:

Berbecii pot avea un an financiar bun.

Sunt susţinuţi financiar mai mult din august încolo, fiind o perioadă lungă de doi ani şi jumătate în care ei trebuie să demonstreze că sunt capabili şi puternici şi că se pot susţine singuri şi că pot lua decizii corecte din punct de vedere financiar, corelat cu ceea ce fac şi ce îşi asumă.

Taurii au un an bun relaţional, se pot căsători. Pot stabilit anumite parteneriate sau se pot ajuta de anumiţi oameni.

Pentru Gemeni, este un an foarte bun pentru muncă şi sănătate.

Pentru ei, fiind zodie de aer, încep acele schimbări pe care trebuie să le proiecteze pe un termen mai lung. Atenţie la investiţii, cel puţin până în luna august!

Citește continuarea AICI.

Horoscopul lunii iulie: Concluziile Minervei:

BERBEC: Te vei simți capacitat de cantităţi enorme de energie chiar de la începutul lunii. Eşti ca un vulcan care a explodat undeva pe dinăuntru. Principalul lucru este să nu pierdeți momentul. Dacă vrei să acționezi, fă-o dar fără teama de a fi deranjat sau de a deranja.

TAUR: În iulie, respectarea strictă a propriilor principii ar trebui să treacă în plan secund; nu te va ajuta, și chiar îţi poate face rău. Pe de altă parte, nu ar trebui să încerci să acționezi cu prea multă libertate sau faci acest lucru cu orice preţ.

GEMENI: Nu neglija acele lucruri care erau întotdeauna considerate ca fiind prețioase pentru tine. De asemenea, ar trebui să încerci să nu mai faci ce fac ceilalţi; nu merge doar pe unul şi acelaşi lucru, ca un papagal, deoarece acum este mult mai important ce anume crezi despre un anumit fenomen sau eveniment.

Citește continuarea pe teotrandafir.com.

Horoscopul lunii iulie. Concluziile lui Mihai Voropchievici:

BERBEC: Este sfatuit sa-si faca bagaje si sa plece intr-o calatorie. Este o luna in care berbecii vor umbla de colo colo.

TAUR: Primeste un sfat, pentru ca au stari tensionate. Trebuie multa relaxare si sa scoata din cap toate grijile.

GEMENI: Sunt castigatori pe toate planurile si din toate punctele de vedere.

RAC: Au o luna in care eclipsa ii agita, o perioada in care sunt mai turbulenti. Ramaneti calmi pentru ca lucrurile se vor aranja frumos.

LEU: Urmeaza o luna plina de schimbari pe plan profesional. Se pot muta cu serviciul pe litoral dar si cu locuinta.

Citește continuarea pe HUFF.RO.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.