Mesajele secrete din spatele simbolurilor zodiacale

Fiecare semn zodiacal are un simbol și fiecare simbol ascunde un secret. Tu îl știi pe al tău?

Mesajele secrete din spatele simbolurilor zodiacale:

BERBEC – Simbolul acestei zodii sugerează o încăpățânare rară. Berbecul trebuie să aibă mereu grijă cum se poartă pentru că își poate pierde ușor prietenii.

TAUR – La prima vedere, și Taurul pare încăpățânat. Nu că nu ar fi așa, dar spre deosebire de Berbec este mai maleabil. Secretul simbolului: Taurul trebuie să se lase purtat de val mai des decât de rațiune. Cu inima se pot câștiga bătăliile, cu iubire.

GEMENI – Simbolul zodiei Gemeni sugerează o personalitate duplicitară. Gemenii trec de la o stare la alta foarte ușor. Secretul: au nevoie de afecțiune și de înțelegere permanentă.

RAC – Racii își construiesc tot timpul o carapace dură, un scut în fața celorlalți. Adevărul e că pe cât de duri pot părea la prima vedere, pe atât de sensibili sunt acești nativi.

LEU – Simbolul Leului este capul de leu sau Soarele, astrul care îl guvernează. Soarele simbolizează strălucirea, lumina, pozitivismul.

FECIOARĂ – Litera M cu codiță în jos simbolizează pragmatism, rațiune, înțelepciune. Cu toate că Fecioarele caută mereu echilibrul și perfecțiunea, cel mai bine se simt în haos.

BALANȚĂ – Talerele spun totul despre Balanță: vorbim despre o zodie echilibrată, despre o personalitate puternică în căutarea armoniei.

CITESTE SI: Sfatul săptămânii 8 – 14 octombrie 2018 pentru zodia ta

SCORPION – Și Scorpionul are ca simbol un M dar cu codița în sus. Asta înseamnă că acești nativi luptă foarte mult pentru imaginea lor. Au mereu ceva de ascuns. Le place să o facă pe misterioșii.

SĂGETĂTOR – Săgeata simbolizează promptitudinea, căci Săgetătorii sunt direcți. Spun lucrurilor pe nume, fără menajamente. Pe cât de radicali și de impulsivi sunt, pe atâta de sufletiști se demonstrează a fi dacă ai răbdare să îi cunoști.

CAPRICORN – Simbolul Capricornului aduce aminte de capra de munte, abilă, inteligentă și pragmatică. Capricornii sunt taciturnii zodiacului, însă nu trebuie ignorați. Ei tac și fac.

VĂRSĂTOR – Simbolul Vărsătorului este apa, valurile mării care simbolizează urcușurile și coborâșurile vieții. Sunt visătorii zodiacului, aventurieri fără pereche.

PEȘTI – Și Peștii sunt zodii duplicitare, simbolizați de doi pești. Sunt persoane ori foarte vesele ori foarte triste. Ce ascund ei? Nevoia de afecțiune și de atenție.

0