Îți prezentăm o super-serie astrologică a lucrurilor pe care trebuie să le schimbi în 2019, în funcție de zodie, pentru a-ți merge bine.

VĂRSĂTOR: 10 lucruri de făcut în noul an

1. Anul ăsta trebuie să te concentrezi mai mult pe viața de familie, pe relațiile cu prietenii, cu părinții, cu frații, cu copiii sau cu nepoții.

2. Este un an bun pentru căsătorie, așa că dacă ai plănuit să ajungi la altar, să știi că în acest an vei avea un noroc uriaș. Se spune că Vărsătorii care se căsătoresc într-un an cu cifra 9 la coadă vor avea căsnicii trainice.

3. Este un an bun pentru a scăpa de anumite vicii, pentru a te reconecta cu valorile și principiile sănătoase. Conectează-te cu natura și renunță la exces, la comoditatea caracteristică.

4. Nu renunța la visele tale pentru nimic în lume. Vei avea ceva noroc financiar și poți porni o investiție profitabilă.

5. Gelozia e o boală, așa că dacă vrei ca relația ta să nu se împiedice de despărțiri, oferă mai multă încredere partenerului.

6. Distrează-te, continuă să zâmbești și să oferi din jovialitatea ta celor din jur. Ești sufletul petrecerilor și în 2019.

7. Călătorește mai mult, du-te în locuri pe care nu le-ai mai vizitat niciodată. Este timpul pentru experiențe noi.

8. Schimbă-ți stilul de viață și mănâncă sănătos, fă mai mult sport, citește mai mult, odihnește-te mai bine.

9. E anul în care conflictele nu au ce căuta în viața ta, așa că părăsește orice perimetru în care simți tensiune sau energii negative inexplicabile.

10. E anul în care trebuie să îi ajuți mai mult pe cei din jur. Oferă-le din înțelepciunea și optimismul tău.

CITEȘTE ȘI: 10 lucruri pe care Capricornii trebuie să le facă în 2019

10 lucruri pe care Săgetătorii trebuie să le facă în 2019

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.