Prima reacţie de la Ştefan Bănică Jr. despre sarcina Laviniei Pârva

Lavinia Pîrva este însărcinată, iar Ştefan Bănică Jr. va deveni pentru a treia oară tată.

Emoţionat, cântăreţul a făcut anunţul în faţa fanilor săi, la concertul pe care l-a susţinut pe scena din Sala Palatului.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește.

Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ștefan Bănică pe scena Sălii Palatului, conform cancan.ro.

În urmă cu ceva vreme, Lavinia spunea că şi-ar dori să devină mamă cândva.

„Echilibrul este cel mai important lucru in viata. Toate vin atunci cand trebuie sa vina si daca trebuie sa vina. Am o meserie care imi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunati in jurul meu si sunt sanatoasa.

Niciodata nu mi-am proiectat nimic si nu mi-am facut planuri in niciun sens.  Orice femeie la un moment dat isi doreste un copil. Eu am spus-o clar, treaba asta vine cand e momentul. Cu siguranta ca e binevenit, daca Dumnezeu vrea, copilul va veni in viata noastra.

Noi suntem la fel de fericiti ca inainte de a face acest pas. Cred ca e o chimie intre noi doi, o compatibiitate.

Fiecare om in viata intalneste un om important de la care are multe lucruri de invatat. Mi-a placut mereu sa stau langa oameni de la care am ce invata”, a explicat Lavinia Pârva.

Citeşte şi: Profilerul Mădălinei Manole despre cazul manechinului lui Bote

0