NASA: 3 asteroizi se îndreaptă spre Pământ în acest weekend

Cercetătorii de la NASA spun că în acest weekend vor trece 3 asteroizi pe lângă Pământ. Experții americani în astronomie vorbesc despre trei obiecte cerești care vor survola planeta noastră pe 10 noiembrie.

Se va întâmpla la ora 16 și 3 minute, ora României. Atunci un asteroid denumit 2018 VS1 va fi la o distanță mică de Terra. Asteroidul măsoară între 13 și 28 de metri, de cinci ori mai mare decât o girafă, notează Daily Mirror.

După 16 minute, va veni rândul unui alt asteroid, intitulat 2018 VR1, de 30 de metri, să treacă aproape de pământ. Ultimul din seria de trei asteroizi va trece mai spre seară, la ora 20 și 21 de minute ora țării noastre. Este vorba de un corp ceresc de 17 metri numit 2018 VX1.

Nu există însă niciun pericol în legătură cu aceste corpuri care vor trece pe lângă Pământ, ne asigură cei de la NASA.

La fel de interesant: Conspirația Nibiru

Mai multe site-uri de conspirații, și nu numai, relatează fenomene ciudate pe planetă, ținute la secret de mass-media internațională în decursul ultimilor trei ani.

Este vorba despre mai multe furtuni de nisip neobișnuite care au avut loc în țări unde nu există deșert, precum Belarus sau China, în partea ei unde nu există nisip din abundență.

Adepții teoriei conspirațiilor cred că este vorba despre apropierea misterioasei planete X, cunoscută și ca Nibiru, o planetă legendară pe care ar trăi reptilienii Annunaki, cei care se presupune că au intervenit ca forță extraterestră în dezvoltarea noastră, instituind sclavagismul pe pământ în fostele ținuturi mesopotamiene.

Fenomenul furtunilor de nisip inexplicabile a cuprins, deci, toată planeta. La începutul lunii trecute, Marea Britanie avea să fie acoperită de un nor de praf cunoscut sub denumirea „ploaia de sânge”. Experții în meteorologie susțin că este vorba despre praf de origine sahariană care s-a deplasat până spre insulă, purtat de vânt.

Dacă furtunile de nisip sunt un fenomen obișnuit în Orient și Africa (Egipt, Palestina, Iordania, Arabia Saudită), mai puțin clar este de ce s-a produs această ploaie ciudată cu praf în Belarus și China. Explicațiile oficiale motivează schimbarea climatică și, implicit, schimbarea polilor magnetici.

Explicațiile neoficiale vorbesc despre apropierea unei planete cu extratereștrii reptilieni, de culoare roșie, pe care se găsesc cantități mari de oxid de fier (ocultiștii au făcut chiar o legătură între culoarea sângerie a planetei și steaua roșie de pe steagurile comuniste), acel praf toxic determinând furtuni serioase pe planeta noastră și o serie de alte schimbări în atmosferă.

Se crede că vântul solar a împrăștiat oxidul de fier de pe Nibiru pe Pământ, fapt pentru care au loc din luna decembrie și până acum tot felul de furtuni ciudate de nisip. Nu departe de luna februarie 2015, în Rusia s-a înregistrat zăpadă de culoare portocalie, un alt argument folosit de conspiraționiști.

loading...
test
Taguri: , ,
0
Test