Mircea Badea, reacție fair-play legată de scandalul de la Realitatea TV

Telenovela dintre Rareș Bogdan și Cozmin Gușă de la Realitatea TV acaparează primele pagini ale site-urilor de știri.

După săgețile aruncate de Rareș în direct la adresa conducerii postului care l-a suspendat din funcția de prezentator, toată lumea se aștepta ca Mircea Badea să țină partea cuiva sau pur și simplu să comenteze ce se întâmplă la acest post.

În mod neașteptat, Badea a preferat să nu comenteze absolut deloc acest conflict și are și argumentele pentru care deocamdată tace.

„Mă tot întreabă cetățenii dacă nu fac totuși nicio referire. Bun. Nu mai pot cu întrebarea. Deocamdată, nu, asta este și singura data. Nu mă mai întrebați!

Dar de ce nu? Pentru că așa e inteligent. Deocamdată, nu, inteligent este ca, deocamdată, să nu zic absolut nimic”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii “În gura presei”.

„Fac un anunț extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie.

Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV.

Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru.

Am avut libertate totală de acțiune de expresie. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei.

Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple.”, a spus Rareș Bogdan.

Cozmin Gușă va avea o întrevedere miercuri cu Rareș Bogdan, însă a precizat că acesta trebuie să înțeleagă această decizie editorială.

„Responsabilitatea păstrării credibilităţii unui brand este mult mai importantă decât o anumită solidaritate prietenească pe care el poate să o aibă legată de invitaţii lui, dar care nu îi justifică în niciun caz acest gen de comportament într-o televiziune în care a avut şi are libertate editorială maximă”, a declarat Cozmin Guşă.

CITEȘTE ȘI: Oreste Teodorescu, interzis la Realitatea TV

loading...
test
0
Test