Marcel Pavel, mesaj pentru Simona Halep după ce i-a cântat pe Arena Națională

Marcel Pavel și Monica Anghel i-au cântat ieri Simonei Halep pe Arena Națională, la evenimentul în cadrul căruia tenismena a prezentat publicului trofeul de la Roland Garros.

Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare pentru campioana noastră. „Mulțumim, SIMONA HALEP! Aseară, alături de Monica Anghel, am avut plăcerea și onoarea de a intona Imnul de Stat al României și de a-i dedica Simonei Halep aria de operă “Nessun dorma”- G. Puccini), arie pe care ea o preferă, arie a învingătorilor!RESPECT!“, a spus Marcel Pavel.

„E un trofeu deosebit. Nu este el prea mare, dar înseamnă foarte mult. Mulți oameni din tenis au fost alături de mine pe acest drum greu și lung. Tot ce a fost greu se uită când ai un asemenea succes.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Le mulțumesc familiei și fanilor. Cred că sunt jucătoarea cu cei mai mulți suporteri la toate meciurile.

Acasă e mereu bine. Sunt bucuroasă că m-am întors cu bine acasă. Acest trofeu este și al meu și al României. Aici am crescut, aici m-am antrenat și de aici am ajuns campioană la Roland Garros.

Darren mi-a zis înainte de meci că trebuie să câștig acest meci. Înainte, cele trei finale au fost ratate un pic altfel, cu emoție diferită.

Simona Halep, încurajată tot timpul de Ion Țiriac

Domnul Țiriac mi-a spus de mult că sunt în stare să câștig. Amândoi au fost alături de mine în fiecare zi. Pot să vă spun că nu prea am dormit. Am dormit doar 3 ore.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, anunț făcut după ce a câștigat finala de la Roland Garros

VIDEO: Reacția Simonei Halep în momentul în care Gabi Firea a fost huiduită. Ce nu s-a văzut la TV

Am simțit ceva extraordinar în acea zi. Am început să simt din ce în ce mai mult bucuria. Acum, văzându-vă aici e și mai mare emoția.

Mă simt împlinită profesional din toate punctele de vedere. Nu se oprește cariera mea aici. Trebuie să crezi în tine și niciodată să nu cedezi. Am crezut cu disperare că se poate într-o zi. Sfatul meu, gândul meu este să nu cedați niciodată.

Când s-a cântat imnul a fost cel mai frumos moment. Nu s-a întâmplat niciodată la Roland Garros ca imnul unei țări să fie rostit în cuvinte. Le mulțumesc tuturor pentru căldura cu care m-au primit.

Vreau să le mulțumesc tuturor. Fiecare mesaj a fost special și are ceva deosebit în el. Vreau să am copii, vreau să am cât mai mulți, dar vreau să continui deocamdată cu tenisul”, a declarat Simona Halep la revenirea în țară.

loading...
test
0
Test