Imagini VIDEO cu cele două cutremure devastatoare din Indonezia

Incendii de vegetație, furtuni violente, arșiță în locuri unde de obicei era frig și tornade de foc – acestea sunt doar câteva dintre efectele încălzirii globale pe care omenirea a ignorat-o mult timp.

Recent, un alt eveniment a îndoliat lumea. Este vorba despre cutremurul de aproape 7 grade pe scara Richter din Indonezia care a avut loc zilele trecute. Un alt cutremur important s-a produs ieri, în zona Lombok a aceluiași stat, iar imaginile care au apărut pe Internet ne arată dimensiunea reală a acestei tragedii.

Un alt cutremur de suprafață s-a produs ieri în Indonezia, cu magnitudinea de 5,9 grade pe Richter, pe insula Lombok. Datele despre epicentru și magnitudinea seismului au fost furnizate de Institutul American de Geofizică (USGS).

Cutremurul s-a produs la ora locală 12 și 25 minute, ora 8 și 25 ora României, la adâncimea de 10 kilometri. Epicentrul a fost la peste 3 kilometri sud-est de localitatea Todo, la 23 de km de orașul Mataram și la 35 de kilometri nord-vest de Praya.

Conform BBC News, seismul de ieri a provocat pagube semnificative. Mai multe clădiri au fost puse imediat la pământ, însă nu există informații despre răniți sau morți.

Cutremurul devastator de 6,9 grade produs înaintea celui de ieri a dus la 347 de persoane. Aproape 350 de oameni și-au pierdut viața și peste 1.400 de persoane au fost rănite.

Dacă nu poți vizualiza videoclipurile, apasă AICI și AICI

loading...
test
0
Test