Dragoș Dolănescu, despre Elena Udrea: „Nu are statut de azilant în Costa Rica”

Deputatul Dragoș Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, cunoaște statul Costa Rica mai ceva ca România.

Acesta a oferit o serie de informații despre Elena Udrea, care trăiește acolo alături de iubitul ei. Fostul ministru al Turismului a declarat că are statut azilant în țara latino-americană.

Deputatul Dolănescu stabilit în Costa Rica a mărturisit că Elena Udrea nu are statut de azilant, aceasta fiind o minciună vârâtă în spațiul public. De asemenea, a mai spus că nu le cunoaște nici pe Elena Udrea, nici pe prietena ei Alina Bica, fosta șefă de la DIICOT.

„Elena Udrea nu are statut de azilant în Costa Rica(…). Copilul care se va naște va deveni cetățean costa rican, atunci nu văd posibilitatea ca statul să rupă legătura dintre mamă și fiu. S-ar complica mult lucrurile”, a spus Dolănescu pentru Antena 3.

„Nu le cunosc pe Elena Udrea și Alina Bica. Nu am contact cu ele. Le-am văzut la televizor”, a mai precizat acesta.

CITEȘTE ȘI: E oficial. Elena Udrea nu mai vine în România. Motivul a fost devoalat de avocați

Iubitul Elenei Udrea s-a dus în Costa Rica pentru a petrece sărbătorile pascale

De ce a plecat Udrea din România?

„Nu am fugit din țară. Am fost în faţa autorităţilor din Costa Rica, am cerut acest statut de protecţie pe care am considerat că este obligatoriu să-l am având în vedere ce se întâmplă în România şi ce s-a întâmplat în cazul meu, în ultimii trei ani.

Am luat decizia de a pleca în momentul în care mi-am dat seama că nu am nicio şansă să fiu judecată corect în dosarul care a avut ieri termen (…)

Mi-am dat seama că nu există nicio şansă ca eu să fiu judecată corect în apel, cum nu am fost judecată nici la fond şi atunci am decis, în ianuarie anul acesta, să merg într-o ţară în care ştiam că există o legislaţie puternică şi transparentă de protejare a celor care sunt abuzaţi în ţara lor.

Că există cel mai vechi sistem democratic din America Latină şi ştiam că aici s-au refugiat lideri politici din alte ţări, iar când situaţia politică din ţara lor s-a remediat au putut să-şi continue cariera politică”, a fost declarația Elenei Udrea la Antena 3.

loading...
test
0
Test