Dezvăluiri: Tudor Simionov și-a dat viața pentru celebrități care participau la un party deocheat

Noi amănunte ies la iveală în cazul tânărului român, Tudor Simionov, care a murit în noaptea de Revelion în fața unui club din Londra.

În acest caz a fost reținut un suspect în vârstă de 26 de ani. Tudor era bodyguard la clubul respectiv, iar doi dintre colegii săi au fost răniți în noaptea respectivă.

Tudor a trebuit să asigure siguranța celor care au plătit 2.000 de lire sterline pentru a participa la petrecerea privată organizată de Davenport. Presa britanică scrie că au participat mai multe vedete locale la o orgie sexuală.

„Printre clienţii lui Eddie din seara de revelion au fost prinţi arabi, vedete de televiziune, fotomodele şi oameni de afaceri. Mulţi au fugit pe uşa din spate când au auzit că la intrare s-a produs o crimă şi că urmează să vină poliţia”, a declarat o sursă pentru “The Sun”.

Davenport este cunoscut pentru petrecerile deocheate încă din secolul trecut. Acesta a cooptat în party-urile mai mulți copii de bani gata din Marea Britanie.

„Toată lumea îl cunoaşte ca pe un cal breaz: face rost de prostituate, băutură scumpă şi organizează orgii sexuale la care vin cele mai sexy fotomodele şi oameni de afaceri generoşi”, a declarat un apropiat al Lordului care îl angajase pe român.

„A fost iubirea vieţii mele şi nu pot vorbi de el la trecut pentru că în adâncul inimii mele simt că Tudor e viitorul meu soţ. Pentru el am venit din România, pentru că speram la o viaţă mai bună.

A fost un om foarte bun, ne doream foarte mult să avem copii împreună şi să le dăm şansa să aibă o copilărie mai bună decât cea pe care am avut-o noi”, a declarat pentru “The Sun”, Mădălina, iubita canotorului dinamovist.

loading...
test
0
Test