Cum va fi vremea în luna noiembrie. Anunțul ANM

Meteorologii au publicat vremea pe o lună, respectiv intervalul 29 octombrie – 26 noiembrie 2018. 

Prima jumătate a lunii noiembrie se anunță a fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă în majoritatea regiunilor.

Pe tot parcursul lunii, cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării și abia în ultimele zile din lună se vor apropia de valorile normale.

Iată ce prevede prognoza ANM pentru următoarea perioadă:

ANM, prognoza meteo. VREMEA 29 octombrie – 5 noiembrie

Temperatura aerului va avea valori semnificativ mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normele climatologice ale săptămânii local în regiunile vestice și nord-vestice și vor fi în general deficitare în rest.

ANM, prognoza meteo. VREMEA 5 – 12 noiembrie

Valorile termice se vor situa peste de cele normale pentru această dată, cu abatere ușor mai mare în regiunile vestice și nord-vestice. Regimul pluviometric este posibil să fie în general ușor deficitar în cea mai mare parte a țării.

ANM, prognoza meteo. VREMEA 12 – 19 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale ale perioadei, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații ce sunt estimate a se înregistra în acest interval se vor situa în jurul celor normale din punct de vedere climatologic.

ANM, prognoza meteo. VREMEA 19 – 26 noiembrie

La nivelul întregii țări, mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații ce se vor acumula în acest interval, în cea mai mare parte a țării, se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

Citește și: Tornadă de foc în Marea Britanie – VIDEO

Citește și: Un nou anunț al lui Gheorghe Mărmureanu despre un viitor mare cutremur!

Citește și: „Turbarea dintilor” – fenomenul care ne afecteaza pe toti in acest moment. Uite din ce cauza!

0