Prințul Philip al Marii Britanii, operat de urgență

Prințul Philip al Marii Britanii a fost internat în spital pentru că urmează să fie operat. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra.

Prințul Philip, operat la șold

„Alteţa Sa Regală Ducele de Edinburgh a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra în această după-amiază, pentru o intervenţie chirurgicală la şold, ce era deja planificată şi care va avea loc mâine”, a anunţat marţi o purtătoare de cuvânt de la Palatul Buckingham.

Prințul Philip deține titlul de duce de Edinburgh. În vara anului trecut, soțul Reginei Elisabeta s-a retras din viața publică, deși a spus că va mai apărea la anumite evenimente unde a fost invitat de-a lungul anului.

CITEȘTE ȘI: Nunta lui Meghan și Harry. Cuplul, în lacrimi înainte de căsătorie. Ce le-a transmis Regina Elisabeta cu voce tremurândă

Cu o lună înainte să nască, Kate Middleton face un nou anunț

În luna iunie 2017, Philip a mai avut probleme medicale. A fost spitalizat pentru două zile într-o clinică din capitala Angliei.

Acesta a fost tratat după ce s-a ales cu o infecție. Tot în același an, Philip al Marii Britanii și-a anulat participarea la un eveniment fastuos din cauza stării precare de sănătate.

Conform publicației aceshowbiz.com, Regina Elisabeta este alături de Prințul Philip în aceste momente grele.

Despre operația la șold nu au fost oferite foarte multe detalii, dar cert este că operația va avea loc astăzi, 4 aprilie 2018.

Prințul Filip, Duce de Edinbugh (născut pe 10 iunie 1921) este soțul reginei Elisabeta a II-a. La naștere a fost prinț al Greciei și al Danemarcei însă a renunțat la acest titlu la scurt timp după căsătorie și l-a adoptat pe cel al bunicilor materni devenind cunoscut ca Locotenentul Filip Mountbatten.

A doua zi după căsătorie a fost numit Duce de Edinbugh, Conte de Merioneth și Baron Greenwich. Regina Elisabeta l-a numit Prinț al Regatului Unit în 1957.

loading...
0