Fotomodelul Ginevra Gallone-Latte a murit la doar 18 ani într-un accident

Fotomodelul Ginevra Gallone-Latte s-a stins din viață la vârsta de 18 ani. Tânăra speranță a modei internaționale a murit într-un grav accident rutier.

Din informațiile oferite de publicația Daily Mail, Ginevra a murit în drum spre Festivalul Coachella la care a dorit să participe alături de prietenii ei.

Șoferul care conducea BMW-ul morții are doar 21 de ani și s-a ales cu fața distrusă. Cesar Hernandez-Ozuna ar fi condus cu viteză, conform datelor preliminatorii din acest caz.

Cealaltă pasageră, Cerciello-Rahabari a fost dusă la spital și se află în continuare în stare foarte gravă.

CITEȘTE ȘI: O cântăreață extrem de populară a anunțat că e grav bolnavă. ARE HIV! De ce a ținut totul ascuns până acum

Neglijență sau tentativă de pruncucidere? Un copil de până în 2 ani a căzut de la etajul 7 în București pe strada Liviu Rebreanu (TITAN)

Un prieten virtual i-a scris la o fotografie postată pe Instagram, în care se vede mașina care a făcut accidentul, că BMW-ul nu este foarte sigur. „Acel BMW nu este sigur. Ai grijă la viteza mare!”, a fost mesajul oarecum premonitoriu al urmăritorului ei de pe Instagram.

Ginevra, parte a generației Instagram

Ginevra este una dintre fetele care și-au câștigat popularitatea datorită prezenței pe rețelelor online. Instagram este rețeaua socială unde zilnic apar persoane extrem de urmărite (influenceri) care ajung să câștige bani de pe urma urmăritorilor.

Multe dintre manechinele care apar pe Instagram sau Facebook sunt contactate de tot felul de brand-uri pentru promovare sau chiar de cunoscute case de modă.

Ginevra avea în față o viață întreagă pentru a demonstra ceva în modelling, însă aripile sale au fost frânte mult prea devreme. Familia ei a aflat la scurt timp că a murit, iar acum se pregătesc de înmormântare. Polițiștii susțin că șoferul nu era beat, ci doar conducea cu viteză.

0