Fată de 19 ani din Vâlcea, ucisă și îngropată de iubit într-o pădure

O fată de 19 ani a fost ucisă și îngropată de propriul ei iubit într-o pădure din Vâlcea. Cazul a șocat nu doar familia, ci și autoritățile locale.

Fată de 19 ani ucisă de iubitul ei și îngropată în pădure

Polițiștilor nu le-a venit să creadă când au descoperit trupul neînsuflețit al adolescentei într-o pădure.

Criminalul a fost prins după aceea, notează voceavâlcii.ro. „Avem din păcate cadavrul unei fete de 19 ani găsit în pădure lângă Râmnicu Vâlcea.

Tocmai ce a fost ridicat de IML. Autorul este prins şi în aceste momente este dus la Parchet. Se pare, din primele date, că ar fi lovit-o cu ceva şi ar fi ingropat-o în zona Goranu”, a spus Sandra Dăscălete, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Iubitul a bătut-o și apoi a ucis-o. Anchetatorii susțin că acesta a pregătit groapa din timp, deci este vorba despre o crimă cu premeditare.

Acesta i-a pus corpul în saci menajeri și a îngropat-o între copacii din pădure, în pământ. Fata de 19 ani era din orașul Călimănești. A fost în plasament la un asistent maternal, mai spun procurorii.

În urma investigațiilor s-a mai descoperit că tânăra de 19 ani a născut un copil pe care l-a abandonat tot la DGASPC. Oamenii de la centru spun că fata avea probleme de comportament și în trecut ar fi vrut să își arunce copilul pe geam.

CITEȘTE ȘI: Va fi prezent Laurențiu Reghecampf la înmormântarea soacrei sale? Care este programul antrenorului

Alexandru Tzaicu. Povestea primului român care s-a operat singur, în premieră mondială: ”Simt o senzație plăcută, de la basin în jos”

Tot mai multe astfel de cazuri sunt semnalate în România în ultima vreme. Nu este prima adolescentă care moare în condiții suspecte. Un alt caz asemănător a fost semnalat acum mai bine de 10 ani: cazul Diana Maloș.

În acel caz, nu s-a aflat niciodată în mai bine de 10 ani cine a ucis-o pe tânăra Diana Maloș. Anchetatorii susțineau atunci, și așa a rămas până azi, că Diana s-ar fi sinucis. A fost găsită spânzurată de creanga unui copac.

Sursa foto: voceavalcii.ro

0