Familia lui Michael Schumacher, anunț tulburător prin intermediul managerului pilotului

Managerul campionului de Formula 1 Michael Schumacher a dat un comunicat de presă prin care a mulțumit fanilor pentru suportul lor continuu pe care l-au arătat aceștia în cei 4 ani de când sportivul a suferit un grav accident la schi.

Familia lui Schumacher, anunț prin intermediul managerului

Bărbatul de 49 de ani s-a lovit aproape fatal la cap în Alpii Francezi în 2013, aflându-se acum în imposibilitatea de a vorbi sau a merge.

Managerul acestuia Sabine Kehm spune că familia apreciază empatia fanilor și îi roagă să înțeleagă faptul că vor ține private detalii legate de starea de sănătate a acestuia.

Starea de sănătate a lui Schumacher a fost atent supravegheată de medici și managerul acestuia a refuzat să dea detalii atunci când a fost întrebat.

Ea a spus: „Ce poate fi menționat e faptul că familia apreciază cu adevărat suportul fanilor. Oamenii înțeleg și văd cu adevărat că starea lui de sănătate nu trebuie expusă.

Familia lui Schumacher a refuzat să vorbească public despre starea pilotului de Formula 1.

Editia tiparita a saptamanalului Focus, citata de Mirror, anunta ca „Michael Schumacher a castigat lupta cu moartea!”.

CITEȘTE ȘI: Cu o lună înainte să nască, Kate Middleton face un nou anunț

Praful saharian a colorat cerul Capitalei în roșu. Imagini apocaliptice

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj tulburător: „Am vorbit cu o seară înainte”

Cu toate acestea, publicatia germana aminteste ca problemele fostului campion mondial de Formula 1 nu s-au incheiat, intrucat este de 132 de zile in coma indusa.

„Trebuie sa lupte pentru viata ce o are in fata. Se intoarce intr-o lume in care totul s-a schimbat. Va reveni intr-o realitate cu care nu este obisnuit. Schumacher nu va mai fi acelasi Schumacher.

Trebuie sa gaseasca un mod sa se acomodeze cu noile conditii, sa invete cum s-o ia de la capat. Vorbitul, mancatul, mersul – poate, nimic nu va mai fi la fel de usor ca inainte”, a scris revista germana.

loading...
0