Explozie într-un bloc din Buzău. A izbucnit incendiul!

O explozie a avut loc într-un bloc din Buzău astăzi la etajul al doilea al unui bloc de locuințe de pe Aleea Insulei din municipiul Buzău.

Un tânăr a suferit arsuri grave după ce explozia a fost urmată de un incendiu. Tânărul a fost transportat de urgență la spital, conform Antena 3.

CITEȘTE ȘI: O celebră actriţă a murit subit la vârsta de 49 de ani: „Suntem devastaţi de această pierdere”

Deflagrația a distrus geamurile și ușile, iar incendiul a ajuns până la etajul al patrulea.

„O persoană a fost grav rănită, deflagraţia a distrus geamurile şi uşile, locatarii au fost evacuaţi şi se acţionează cu două autospeciale de apă şi spumă pentru localizarea incendiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt George Creţu la Antena 3.

Încă nu se cunosc cu exactitate cauzele exploziei, dar se bănuiește că a fost provocată de o acumulare de gaze.

Te-ar putea interesa și: Cum va fi vremea de Paște

Mai sunt doar două săptămâni până la Învierea Domnului, sărbătoare cunoscută în popor și sub denumirea de Paște.

Toată lumea vrea să știe dacă anul acesta vom avea zăpadă de Paște sau nu, iar meteorologii ne lămuresc.

„Nu e exclus ca după această perioadă cu vreme în încălzire să ajungem să vorbim din nou de infiltrații de aer rece. E posibil să existe o pătrundere a unei mase de aer mai rece.

Este de văzut dacă nu cumva va fi mai frumos de Florii decât de Paște. Ne putem aștepta chiar la lapoviță și nu doar în zonele de munte, ci și în zonele joase de relief”, a spus meteorologul Gabriela Băncilă la un post tv.

În continuare vremea va fi rece. Abia de săptămâna viitoare vor fi temperaturi pozitive. Vinerea viitoare ne putem aștepta la 17-18 grade în regiunile sudice și sud-estice ale României, iar de Florii (1 aprilie) am putea avea parte de o zi însorită.

Până la Paște vor fi emise noi avertizări meteorologice, căci până atunci mai sunt două săptămâni în care se poate schimba totul.

Dacă anul trecut Paștele catolic și cel ortodox au picat la aceeași dată, anul acesta va exista o diferență de o săptămână, așa cum se întâmplă de obicei.

Paștele ortodox pică pe 8 aprilie 2018, în timp ce Învierea Domnului la catolici cade la început de lună, pe 1 aprilie, foarte devreme.

loading...
0