Connectr-R a făcut anunţul despre Misha!

Connect-R a anunţat în urmă cu câteva luni că povestea de iubire dintre el şi Misha a luat sfârşit şi că s-a luat decizia divorţului.

Cu toate acestea, cei doi au trecut peste resentimente, iar acum au o relaţie de prietenie şi respect mutual, iar artistului nu îi este frică să își exprime sentimentele în public.

De altfel, în urmă cu cinci zile, Connect-R a postat o fotografie în care apărea alături de Misha, lăsând să se înțeleagă faptul că îi este extrem de dor de ea.

„Cea mai frumoasă mămică”, a scris Connect-R în dreptul fotografiei în care apare fosta lui soție

„Asta înseamnă respect,pentru persoana cu care ai împărțit o parte din viața ta . Care a făcut parte din viața ta , si inca va mai face ,fiindcă vă leagă copilul vostru”, „M-aș bucura să îi poți spune din nou „Frumoasa mea ” ! Misha este o femeie frumoasă ! Chiar superbă ❤😘💐💐💐”, „Pe bune cea mai frumoasa…❤️❤️❤️ai o nevasta superba!”,

„Adevarat Relu..este o mamica foarte frumoasa..sper din tot sufletul sa va impacati..va sta foarte bine impreuna..sunteti ca Yang si Yang..diferiti, dar va potriviti”, „Poate intr-o zi o sa fiti din nou împreuna 🙏🏻 o pereche foarte frumoasa ❤️”, au reacționat fanii la postarea lui Connect-R.

Vestea divorţului dintre cei doi a venit ca un şoc pentru fanii acestora.

” Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni , dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot ., 1 an si 2 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru !

Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atat am avut de spus ! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari , multumim anticipat’ , a scris Connect-R pe Facebook”, spunea Connect-R în luna august.

Citeşte şi: Mirela de la Insula Iubirii a răspuns la întrebarea pusă de toți legată de ispita Mircea

Taguri: , ,
0