Au găsit-o moartă după o lună de căutări. Unde a apărut trupul actriței Adea Shabani

Industria cinematografică este în stare de șoc. Au căutat-o mai bine de o lună, iar acum au constatat decesul. Este vorba despre actrița Adea Shabani.

Adea Shabani a dispărut de mână cu iubitul ei, Spotz

Adea Shabani este o tânără speranță din lumea actoriei. Fata de 25 de ani a dispărut în februarie, anul acesta. Din informațiile furnizate atunci de BBC, Adea ar fi dispărut fără urmă, iar asta a născut numeroase controverse.

Au existat tot felul de teorii de-a lungul timpului, iar una dintre ele era că ar fi fost răpită de un grup de proxeneți. În ultima vreme, tot mai multe modele și tinere artiste sunt răpite pentru traficul de carne vie.

CITESTE SI: Nunta lui Meghan și Harry. Cuplul, în lacrimi înainte de căsătorie. Ce le-a transmis Regina Elisabeta cu voce tremurândă

Noi detalii despre crima din Brașov. Ce au descoperit legiștii și ce a făcut bărbatul înainte de crimă

Lucrurile în acest caz pare să fi stat diferit. Fata de 25 de ani a plecat de acasă cu iubitul ei, Christopher Spotz.

Din luna februarie, fata nu a mai fost văzută. Ultima oară vedeta a ieșit din apartamentul ei din Hollywood de mână cu iubitul.

Spotz este suspectat de poliție că ar fi fost implicat în dispariția fetei. Acesta le-a zis oamenilor legii că Shabani a coborât din mașină după o ceartă.

Aceasta ar fi coborât din autovehicul după 40 de kilometri de condus cu viteză și l-ar fi lăsat pe bărbat singur în mașină.

Adea Shabani s-a născut în Macedonia și și-a perfecționat talentul peste hotare. Aceasta s-a mutat în Statele Unite unde a absolvit Liceul și a urmat cursuri de actorie.

A apucat să joace un rol mic într-un film independent de anul trecut. Adea a fost găsită moartă în cele din urmă, într-un pârâu, anunță cu durere rudele femeii, scrie BBC.

loading...
0