Amănunte despre copilul spânzurat din greșeală. Ce a vrut să demonstreze

Tragedie în județul Iași! Un copil în vârstă de 12 ani s-a spânzurat din greșeală. Cazul i-a lăsat muți pe polițiști.

Copilul spânzurat din greșeală s-a jucat ca să impresioneze o fată

Un băiat de 12 ani din Iași a ajuns în stare gravă la spital. Presa locală scrie că acesta s-a spânzurat din greșeală în spatele casei în care locuia.

Potrivit informațiilor care au apărut în presă, acesta se juca în curte cu o funie. Motivul pentru care se juca de-a spânzurătoarea era să impresioneze o fată din vecini de care cel mai probabil îi plăcea.

Tragedia a avut loc în satul Podișu din comuna Bălțați, Iași. Băiatul de 12 ani nu a vrut să se spânzure, însă din joacă ”i-a ieșit”.

Acestuia îi plăcea foarte tare de o fată a vecinilor care nu îi dădea atenție. Băiatul a ajuns în stare gravă, în cele din urmă.

Persoana care l-a descoperit a fost chiar fata de care băiatul era îndrăgostit. Aceasta a strigat de disperare și l-a scos din ștreang pe puști. Puștiul a ajuns la spital și este în stare gravă, în comă.

Un caz similar a avut loc în Anglia, însă povestea e cu totul alta

Un astfel de caz a avut loc și în Anglia, unde un copil de doar 3 ani s-a spânzurat tot din greșeală. Acesta se juca pe un tovogan, iar tricoul micuțului s-a agățat de un șurub ieșit în afară.

CITESTE SI: Au găsit-o moartă după o lună de căutări. Unde a apărut trupul actriței Adea Shabani

Noi detalii despre crima din Brașov. Ce au descoperit legiștii și ce a făcut bărbatul înainte de crimă

Băiețelul a alunecat pe acel tobogan și a rămas atârnat de acesta, notează The Sun.

Blake, pe numele său, a fost dus de urgență la spital, însă a murit la 24 de ore după accident.

La necropsie, medicii au realizat că băiețelul a murit asfixiat. S-a exercitat o presiune prea mare asupra gâtului și nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Anchetatorii au stabilit că toboganul era într-o stare precară și s-a descoperit că a fost repetat de mai multe ori. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru că viețile mai multor copii au fost puse în pericol de municipalitate.

Șurubul care a dus la moartea micuțului nu a existat din fabrică, ci a fost unul improvizat de meșteri. Din acest motiv, producătorul toboganului nu a răspuns penal în fața legii.

loading...
0