A MURIT la coafor!

Situație dramatică în România. Un bărbat din Gherla a murit la coafor, în timp ce își aștepta nevasta să se aranjeze, notează presa clujeană.

S-a întâmplat într-un coafor din Gherla. Bărbatul și-a însoțit nevasta care a mers să se aranjeze pentru sărbătorile Pascale.

Acesta își aștepta soția, care făcea un tratament pentru podoaba capilară. La fața locului a intervenit imediat un echipa SMURD de terapie intensivă mobilă.

Medicii nu mai aveau mare lucru de făcut. Aceștia au efectuat manevrele de resuscitare obișnuite, însă bărbatul nu a putut fi salvat.

Acesta a făcut stop cardio-respirator, iar soția lui se pregătește acum de sărbători triste. În loc să celebreze Învierea Domnului în familie, acum apropiații bărbatului se pregătesc de înmormântare, notează Antena 3.

CITESTE SI: Adevărul despre starea de sănătate a lui Ștefan Bănică Jr. Da, a fost operat, iar acum…

O altă grozăvie care a avut loc într-un coafor: 23 ianuarie 2018 – Un ofițer din Armată și-a omorât nevasta

Un subofițer MApN din Dâmbovița și-a ucis iubita într-un coafor. O femeie în vârstă de 27 de ani a fost înjunghiată mortal, marţi, de iubitul ei, într-un coafor din oraşul dâmboviţean Titu, în prezența mai multor cliente și a angajatelor. Se pare că omorul s-a petrecut pe fondul geloziei și al consumului de alcool, scrie Libertatea.ro.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, este din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu şi este subofiţer la o unitate militară din judeţ. Cei doi erau concubini şi au un copil minor.

Militarul trăise mai mult timp în concubinaj cu iubita lui cu aproape zece ani mai tânără decât el. Marți, el a intrat în coaforul în care femeia se afla la Titu în localitatea ei natală și a înjunghiat-o în fața angajatelor, dar și a celorlate cliente aflate acolo.

Tânăra nu a avut nicio șansă în urma loviturilor primite, ea murind la scurt timp.

După ce a comis fapta, bărbatul a urcat într-un taxi și a cerut să fie dus la Poliție, acolo unde a fost reținut.

Bărbatul va fi cercetat pentru omor, iar cazul a fost preluat de un procuror militar.

Povestea halucinantă duce cu gândul la crima petrecută în urmă cu aproape șase ani în coaforul Perla din Capitală.

În după-amiaza zilei de 5 martie 2012, agentul de poliție Gheorghe Vlădan, şofer la Policlinica „N. Kretzulescu” a intrat înarmat la coaforul Perla unde lucra soția sa, Florina Vlădan, care îi intentase divorț. Bărbatul a început să tragă cu pistolul Glock pe care îl avea la el.

Le-a împușcat mortal pe soția sa și pe casiera Mariana Bendre care sărise în apărarea ei. Alte 6 persoane, angajati și clienți, au fost rănite atunci. În aproape un minut Gheorghe Vlădan a tras 11 focuri de armă în coaforul de la Perla. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață.

loading...
0