A murit Ana Bucur, tânăra de 14 ani pentru care s-a mobilizat o țară întreagă

Ana Bucur s-a stins din viață la doar 14 ani. Pentru tânăra baschetbalistă s-au mobilizat mii de oameni din țara noastră, însă se pare că Dumnezeu a avut un alt plan. De astăzi, Ana este un înger printre îngeri.

„Din păcate pe acest copil bun, talentat, frumos şi plin de viaţă nu am apucat să îl cunosc faţă în fata… decât la telefon…

I-am auzit vocea senină, plină de viată, cu sperantă şi recunostintă pentru toţi cei care îi transmiteau urări de insănătosire rapida…

Ea a fost şi este Ana Bucur, Ana Campioană, cum au numit-o cei de la Radio ZU din oraşul faptelor bune… Dumnezeu a ales că ea să plece dintre noi azi noapte… (brusc, după o operaţie reuşită şi în proces de recuperare).

Dumnezeu a vrut-o la el dar Spiritul ei va fi mereu aici cu noi! Va Mulţumesc în numele Anei şi al familiei tururor celor care i-aţi oferit speranţe şi zâmbete cu gândurile, rugăciunile şi donaţiile voastre!

CITESTE SI: Tragedie în Cluj! Un copil surdo-mut, omorât de o ambulanță

Florin Condurățeanu, noi declarații despre necazurile din familia Prodan după ce a murit tatăl lui Laurențiu Reghecampf

Abandonează Cătălin Cazacu Exatlon? Mesajul transmis din Republica Dominicană

Cu o lună înainte să nască, Kate Middleton face un nou anunț

Gestul făcut de fosta soție a lui Andrei Gheorghe înainte ca jurnalistul să fie incinerat

Condoleante familiei! Durerea este imensă… RIP Ana Bucur. Vei fi mereu iubită!” este mesajul postat de Anamaria Ferentz.

Ana era o campioană care promitea. Drum lin, campioano!

„Pentru echipa noastră a reușit niște meciuri senzaționale, având prestații de câte 30, chiar și 40 de puncte în meciuri.

De asemenea, ea ne-a calificat echipa în sferturi de finală la o competiție internațională cu un coș reușit în ultima secundă”, au spus reprezentanți ai ICED Blue Hawks, pentru GSP.RO

loading...
1

1 comentariu

  1. alexandra , 25 martie 2018 la 2018-03-25T22:02:11+02:00

    buna , aceea nu e ana bucur e o prietena de a ei .