A murit Adrian Pavlovschi, un cunoscut cascador român

Încă o personalitate marcantă din lumea artistică s-a stins din viață. Adrian Pavlovschi a murit aseară, iar vestea a fost confirmată de un coleg de-ai cascadorului pe rețelele online.

A murit Adrian Pavlovschi

Un coleg a confirmat vestea tristă a morții marelui cascador Adrian Pavlovschi. Acesta făcea parte din Uniunea Cascadorilor din România.

„Azi, ora 19, cascadorul, prietenul si colegul nostru Adrian Pavlovschi a plecat sa si intalneasca colegi care au trecut in nefiinta mult prea deveme: Paul Fister , Doru Dumitrescu, Szobi Czech si multi alti care trebuiau sa ne sfatuim cu ei! Sa-i ierte Dumnezeu !”, a scris un coleg de-al lui Adrian Pavlovschi.

Pavlovschi a murit la vârsta de 61 de ani și a lăsat în urmă o carieră de aproape 40 de ano. Acesta avea mai multe probleme de sănătate. De curând a fost operat din cauza unui anevrism cerebral.

Pavlovschi rămâne în memoria noastră datorită scenelor memorabile pe care le-a lăsat moștenire în filmele pentru care a lucrat. Actorul care era adversar al lui Jean Claude van Damme, Steven Seagal sau Nicholas Cage trebuia să fie operat luni. Nu a mai ajuns la spital pentru noua operație, mai ales că decizia de a intra în sala de operație trebuia luată de o comisie.

Pavlovscgi este unul din cei care a fondat Asociația cultural-artistică „Vulturii Carpaților”. Acesta făcea parte din elita cascadorilor profesioniști. A fost colegi cu actori de prestigiu precum Maia Morgenstern, Flaviu Crișan, Claudiu Bleonș și Georgiana Neselan.

”The Prophecy”, ”Case of Evil/ Tânărul Sherlock Holmes”, ”Diplomatic Siege”, ”The Necessary Death of Charlie Countryman”, ”Windfall” sunt câteva dintre filmele în care a apărut cascadorul român.

Noi probleme în Familia Regală. Fratele lui Meghan Markle: ”E atât de falsă!”

Familia lui se pregătește acum de înmormântare după ce a aflat aseară teribila veste a dispariției marelui cascador. La înmormântare sunt așteptați colegi de breaslă, apropiați și rude ale cascadorului. Acesta a avut în spate o carieră de mai bine de 35 de ani.

0